Direct contact opnemen? Bel ons: 0524-534097

Wat 20 jaar geleden begon als hobby in een kleine garage is nu uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de flightcase branche, met een leuk team en een verkooppunt in Schoonebeek en Oss.

Deze mijlpaal laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Onlangs hebben we met onze medewerkers al genoten van een 2-daags bedrijfsuitje. Voor onze afnemers ligt er voor iedere flightcase die in de maand mei besteld wordt een presentje klaar.

Om ook in de toekomst onze klanten goed van dienst te kunnen zijn hebben we onlangs het 3D CAD-ontwerpprogramma SolidWorks aangeschaft. Hiermee kunnen onze verkopers op een snelle manier een 3D ontwerp maken voor visualisatie naar de klant. Dit om een duidelijker beeld te geven wat de klant kan verwachten van onze producten. 

 

Nu ook bij ons verkrijgbaar de transportkar voor 6 of 8 regenkappen.
Net als de regenkappen, zijn deze ook uit voorraad leverbaar.

Kopje koffie?
Voor de mensen on-tour die ook wel eens zin hebben in een lekker kopje koffie hebben we een flightcase gemaakt voor een Nespresso apparaat. Inclusief lade voor de koffiepads.

VAN DER WERF FLIGHTCASES | Nieuw Amsterdamseweg 16A | 7761 PB Schoonebeek | Tel: 0524-534097 | E-mail: info@vdwerf-flightcases.nl