Direct contact opnemen? Bel ons: 0524-534097

1 mei 2023 wat het een feit. Van der Werf Flightcases bestaat 25 jaar!
Dit hebben we gevierd met een open dag op donderdag 20 april. Een unieke gelegenheid voor klanten, leveranciers, familie, vrienden en iedereen die graag een keer binnen wou kijken, om te zien hoe een flightcase gemaakt wordt en wat de mogelijkheden zijn. Dit onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje. Hierbij werd tekst en uitleg gegeven door de medewerkers.

We hebben weer een mooie machine aan ons machinepark toegevoegd. Om onze CNC machine een beetje te ontlasten hebben we er een tweede CNC machine bij gekocht, de Comeva CNC Nicron 2C. Deze zal speciaal ingezet worden voor het lichtere werk, zoals de inlays, het graveren van logo's.

Voor Fc Emmen mochten wij deze flightcase met TV lift leveren. De trainers van FC Emmen gaan de interactieve TV gebruiken tijdens trainingen en wedstrijden van het kortgeleden in de eredivisie gepromoveerde FC Emmen.

  

Niet alleen de buitenkant van een servicebus moet er goed uit zien maar ook de binnenkant moet strak en praktisch ingericht zijn. Voor Fortun Coffie regio Drenthe hebben we vakverdeling en lades aangebracht in de bedrijfsbussen.
 

VAN DER WERF FLIGHTCASES | Nieuw Amsterdamseweg 16A | 7761 PB Schoonebeek | Tel: 0524-534097 | E-mail: info@vdwerf-flightcases.nl