Direct contact opnemen? Bel ons: 0524-534097

dj set 3fmMobiele dj-set ontworpen in samenwerking met Technicolor
Techniek en AV-apparatuur wordt steeds duurder, ingewikkelder en meer fragiel. Één unit kost al snel een klein vermogen. Een goede bescherming is dan ook geboden. Bij sommige projecten komen de twee disciplines ‘techniek en bescherming’ samen. Een voorbeeld hiervan is de samenwerking tussen Van der Werf Flightcases en Technicolor, gelokaliseerd op het Mediapark te Hilversum, die samen een mobiele dj-set hebben ontworpen.

Het project en de samenwerking met Technicolor was een mooie uitdaging om techniek en flightcases tot één samenhangend geheel te laten komen. Technicolor verzorgde de techniek en heeft de set ontworpen. Van der Werf Flightcases heeft vervolgens meegedacht om de set te optimaliseren. De eenheid is uit vier kisten opgebouwd met hiernaast nog een zogeheten ‘Thunderbird’ als back-up.

Mobiele dj set vdwerf flightcasesdj set samenwerking TechnicolorDe mobiele dj-set is inmiddels al ingezet door 3FM en andere publieke omroepen. Het heeft ook zijn vuurdoop gehad op Pinkpop en is later nog tijdens Rock Werchter gebruikt.

Al met al een geslaagd project, waarbij 'techniek en bescherming' prima tot elkaar zijn gekomen.

Bekijk de mobiele dj-set via deze link naar YouTube. http://www.youtube.com/watch?v=hpBHe7gqXrU

VAN DER WERF FLIGHTCASES | Nieuw Amsterdamseweg 16A | 7761 PB Schoonebeek | Tel: 0524-534097 | E-mail: info@vdwerf-flightcases.nl